dijous, 1 de desembre del 2011

25 millores al barri. Associació de Veïns Coll-Vallcarca

1.- Rampa al mirador del Virolai per a cadires de rodes.

2.- Camí Can Mora d'entrada està taponada.

3.- Hem lluitat per evitar els carrers culs de sac  al barri potser caldria tornar a  qüestionar-nos si el camí de Can Mora s'ha de tancar o deixar-lo obert.

4.- El bus 129 que va al Parc Sanitari Pere Virgili hauria de tornar a tenir l'origen i final davant el parc tal com es va fer quan es va inaugurar la línia, Gerència del Parc Sanitari ho troba be que es torni a fer.

5.- Alliberament dels espais i solars que no s'edifiquen, caldria tenir un contracte en precari perquè el propietari no tingui cap problema quan el necessiti.


6.- Una bustia de correus davant el centre cívic del Coll.

7.- Parada del bus 87/129/28/92, de davant la parròquia del Coll ja que crea un problema estètic i de serveis en les comunions, bodes i actes religiosos, amb l'entrada dels fidels.

8.- Il·luminació de la parròquia del Coll edifici del segle XI en dies assenyalats com emblema del barri.

9.- Recuperar el dissabte pel centre cívic del Coll perquè la gent del barri ho troba a faltar, el diumenge potser no tant.

10.- Barana al final del carrer portell en la rampa que puja al mirador, les persones d'edat s'han d'agafar a la paret per a pujar i cal una barana agafada a la paret del Virolai fins el replà del mirador.

11.- Les obres que es comencen caldria que fossin més ràpides ja que L'Autobús 87 deixarà de donar servei entre el barri del Coll i Gracia fins a Lesseps.

12.- Caldria un estudi D'emergència per a casos de sinistre, incendi, ambulàncies, urgències, etc. per a poder passar-ho a bombers i ambulàncies publiques i privades  amb les noves obres i mobilitat actual  de com queda al barri.

13.- Alliberar espai del barri per aparcament com per exemple carrer Rio La Plata al començament del carrer, almenys fins que no s'aprovin les obres del projecte dels Tres Turons.

14.- Espai a Vallcarca carrer Farigola que estan en desús i tancats amb fitons caldria poder-los usar en precari igualment que els solars fins que calgui,mentrestant podrien donar servei d'aparcament gratuït i això es possible si hi ha voluntat de fer-ho.

15.- Escales mecàniques es creu convenient poder ampliar l'horari al matin mitja hora abans i  fins a les 23:30, els autobusos normals acaben a les 23:00 hores  i comencen els nocturns el que fa que moltes vegades per pocs minuts no pots agafar les escales mecàniques.

16.- Calen espai oberts per a  preadolescents i adolescents que puguin emprar fent esport no federat, o sigui esport d'oci o entrenaments, vull dir on tinguin una cistella on jugar a pilota i obert al barri.

17.- Posar una parada del bus, 28 i 92 al principi del Pont de Vallcarca, ja que molta gent en els darrers horaris de nit no pot agafar el bus o be el perd perquè, el veu venir i arriba tard a agafar-lo per la distancia entre parades.

18.- Per evitar els vandalisme en les instal.lacions com les escales mecàniques es creu convenient que les càmeres de filmació funcionin i deixin de ser solament persuasives, ja que es una despesa que no serveix per a res ja que inclòs els nens de primaria saben que les càmeres no funcionen i són de teatre.

19.- Reclamar els segon espai de carga i descàrrega al carrer Santuaris, que estava prevista en el projecte i que un espai s'ha fet servir per als contenidors de brossa i reciclatge, podent estar els reciclatge a la vorera del col.legi que hi ha un espai adient abans no comencis obres dels Tres Turons dintres d'uns anys.

20.- Un projecte anterior, al 2003, vam demanar una escultura en la plaça Grau Miró com a entrada al barri i Districte de Gracia per la banda d'Horta Guinardó, caldria tornar a reprendre aquesta activitat posant una escultura i fer el projecte adient ja que les obres no canviaran gaire en aquest espai de barri.

21.- Carrer Portell, antic pati de la Casa masia de Can Mora, cal fer un muret o mur, per evitar que les terres vagin al mig del carrer ja que es perillós per a la gent gran.

22.- Recordar que es demana el Bus 87 que arribi a la Diagonal, es suggereix que passi per Torrent de l'Olla fins a Còrsega, o be que segueixi per la Via Augusta i giri després pels Jardinets i continuar per Gran de Gràcia.

23.- Informe que caldria tenir sobre la taula per a poder fer la festa major del Coll en l'edifici del pàrquing de Laguna de Lanao, ja que L'Institut de Parcs i Jardins  que va fer el projecte de la urbanització de la plaça va dir en el seu moment que no podria suportar molt de pes com una festa major.

24.- Panel informatiu il·luminats per a rètols de les informacions de les entitats i centre cívics del barri per a informació dels veïns.

25.- Fer seguiment de tot el que s'exposa.

Atentament,



Salvador Barrau

1 comentari:

  1. I sobre la brutícia no dieu res? Excrements de gos a les voreres, pixats de gos a les façanes, deixalles al costat dels contenidors...

    I sobre els cotxes i motos que pugen disparats pels carrers? Són un perill i no ens deixen dormir

    ResponElimina