divendres, 25 d’octubre del 2019

JUNTES SUMEM MÉS: Caminem cap a la creació de la comissió aDONA't del barri del Coll.

Com sabeu, cada any la comissió aDona’t organitza el cicle d’activitats al voltant del dia de la Dona. És habitual fer una crida perquè les dones que estiguin interessades puguin participar d’aquest procés, però aquests últims anys,  per diverses raons,  no ha tingut gaire èxit.

Aquest any, el grup motor per la creació del cicle ha minvat, per tant tornem a la càrrega amb la nostra habitual crida amb més força que mai, ja que encara són molts els motius pels quals ens hem d’organitzar i treballar per la sensibilització i conscienciació en els nostres territoris, seria una llàstima deixar de fer-ho per manca de suport per part de les veïnes.

Tot i que sabem, que el barri és petit i que la majoria de vosaltres ja participeu de manera activa en altres entitats i col·lectius (a vegades costa trobar el temps), us animem a participar en la creació d’un espai de treball per donar resposta a les desigualtats que patim les dones, aprofitant així el potencial i la creativitat de totes nosaltres. La unió fa la força, i això ho sabem.

Com a veïnes, és el nostre dret i el nostre deure, construir una història paritària perquè cap dona s’hagi de plantejar on són els seus límits pel simple fet de ser dona.

Juntes sumem més! Vine a proposar i dir la teva a la primera trobada el DIJOUS 7 DE NOVEMBRE A LES 20H al Centre Cívic el Coll.

Encara queda molta feina per fer! Us hi esperem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada