diumenge, 21 de gener del 2018

JOSEP M. GARCIA

Carme Martínez.  El dissabte dia 13 de gener vam anar a l'alberg Mare de Déu de Montserrat, on  es va fer un dinar commemoratiu al nostre estimat amic i company de Bruguera, Josep M, Garcia, que va morir el juliol del 2017.

Hi havia molta concurrència en aquest acte, es van aplegar cent-cinquanta persones, moltes més que en d'altres trobades. I és que el Josep Maria era molt estimat per moltíssima  gent,  que l'envoltàvem, per la seva manera de ser:  bona persona, molt amic dels seus amics i companys,  disposat sempre a fer-te un favor, un autèntic senyor.

Després del dinar a la sala d'actes vam poder veure i escoltar una recopilació de la seva vida en vídeos i fotografies.  Finalment van parlar diferents persones que hi havien tingut una relació més propera, sobretot els darrers dies de la seva vida.

Ens va deixar un home molt polifacètic, entenia de musica; va tenir un restaurant (La Porteria), amb un soci; Ell deia que era ateo i un "ciutadà del món".  Va ser un  home molt vinculat al barri del Coll. Hi ha persones que el coneixien pel tema del bàsquet, ja que va ser presidente del Club de Bàsquet del Coll  i era molt conegut entre les famílies del barri. El recordarem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada