diumenge, 21 de gener del 2018

VANDALISME AL PARC DE LA CREUETA

Conxa Garcia.   Per segona vegada en poc temps, un grup de persones incíviques, a les quals els importen ben poc el seu barri i les persones que l'habitem, han destrossats bancs, taules, fonts i tot allò que se'ls ha acudit al nostre estimat Parc de la Creueta del Coll. No és la primera vegada que passa, però aquestes han estat sonades!
Què tenen al cap aquestes persones?  És una revenja? Contra què o qui? Volen només cridar l'atenció? Se senten millor destrossant objectes?  Cal que siguin conscients que aquests objectes són de tots, ells inclosos, per tant han  d'estimar-se ben poc a ells mateixos.
El Parc de la Creueta és una benedicció per al barri del Coll, en tots els sentits,: pulmó verd, espai on passejar sola, amb la mainada; un espai de gaudi i llibertat per al veïnat de totes les edats, petits, grans i una mica més grans; també per als gossets que fan companyia a moltes persones. A l'estiu, amb la seva piscina va un servei imprescindible. Ens agrada passejar-hi, seure una estona per desconnectar del brogit de la ciutat, parlar amb les veïnes que trobem, participar en els actes que s'hi fan...
Estem queixant-nos que la reforma integral del Parc, encara que estigui prevista, està tardant a començar. Seria la primera des de la seva inauguració, el 1987 . El nostre grup de Comunicadores planteja que, cada any, després de la temporada d'estiu, de màxima afluència, caldria que es fes un manteniment i, ara ves per on, ens el destrossen un grup de persones incíviques, per dir-ho fi.

Cal que estimem el nostre entorn més proper, el nostre barri, les nostres places, els nostres parcs i que en tinguem cura i exigim que l'administració també en tingui. Estenem aquest sentiment de tenir-ne cura per al nostre propi gaudi i la de la resta de persones que ens envolten. És un dret que tenim totes i tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada