dissabte, 2 de setembre del 2017

TALLERS GRATUÏTS PER A DONES

Comunicadores del Coll. Us passem aquesta informació que creiem que pot interessar a les veïnes dels nostre Districte. Es tracta de la nova edició de la programació de tallers del PIAD de Gràcia a partir del setembre
Nova edició del
  • Grup de Creixement personal amb perspectiva de gènere del PIAD
Espai col·lectiu per treballar les necessitats, inquietuds, malestars i desitjos de les dones, promovent el creixement de cada una des de la consciència de perspectiva de gènere, potenciant l’apoderament i la xarxa entre dones. Es farà al CAP Gràcia, carrer Còrsega 363, el dimecres de les 17 a les 19 hores. Del 20 de setembre al 20 de desembre.

  • Taller de Prevenció de Violència, Tastet d’apoderament.
Taller vivencial on es realitzen diferents dinàmiques per afavorir el treball de les emocions i la comunicació en llibertat des d’una perspectiva de gènere i intercultural. En aquest taller es reflexiona sobre les desigualtats de gènere i es treballen les relacions de parella i l’amor romàntic, així com les diverses manifestacions de la violència masclista en les relacions personals afectives quotidianes, amb la finalitat de prevenir-les.
Es farà al Centre Cívic El Coll-La Bruguera, carrer Aldea 15, els dimecres de les 16 a les 18 hores, des del 20 de setembre al 20 de desembre.

  • Taller de moviment conscient.
Taller que utilitza la dansa com a eina per connectar amb el cos de les dones i apoderar-les. Aporta beneficis a nivell físic, enfortint a les dones i aportant consciencia corporal, i a nivell emocional, afavorint l’empoderament i l’autoestima de les dones, proporcionant eines per l’expressió i gestió de les emocions. Aborda la sensibilització, el moviment i la consciencia corporal com a eines per poder guanyar qualitat de vida i recuperar l’equilibri amb l’organisme.Es tracta d’un treball personal de cerca d’una major autonomia com a dones, a través de la presa de consciencia, la identificació i re-apropiació de fortaleses i recursos, treballant els límits amb l’entorn i amb les altres persones.
Aquest taller  es farà al CAP Larrard, Travessera de Dalt 79, els dijous de les 18 a les 20 hores.  Començarà el proper dimecres 19 d’octubre fins al  21 de desembre.
  • Taller de Dona i Esport.
Espai de relació i oci, utilitzant l’exercici físic com eina per millorar la condició física, l’autoestima i la pressa de decisions a través de un gran ventall d’activitats com la relaxació, sessions de tonificació, control postural, etc. És un espai de temps on les dones es poden dedicar a elles mateixes.


Aquest taller es farà al CAP Pare Claret, els dimarts i dijous,  i començarà el proper dimarts 19 de setembre del 2017, fins al 28 de juny del 2018.
Si esteu interessades en assistir cal que us adreceu al PIAD organitzador del Taller, per tal de reservar la plaça i concertar una entrevista prèvia per formalitzar la inscripció al taller.
Els tallers són gratuïts i les places són limitades.
Per contactar PIAD de Gràcia, Pl. De la Vila, 2.  Telèfon  93 291 43 30.  Els dilluns, dimecres i divendres, al matí,  de les 9 a les 12 hores; i els dimarts i els dijous, a la tarda de les 16 a les 19 hores.Mail: piad_gracia@bcn.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada