divendres, 8 de setembre del 2017

La 1ª Jornada d'Educació del Coll se celebrarà el 30 de setembre al Centre Cívic del Coll-La Bruguera



A la Comissió Educació de la Taula Comunitària ens plau presentar-vos la 1a Jornada d'Educació del Coll, un projecte creat amb molta il·lusió que té com a objectiu oferir un espai de reflexió, aprenentatge i debat al voltant d'un dels temes que més ens afecta a tots i totes: l'educació.

La Jornada tindrà lloc el dissabte 30 de setembre al Centre Cívic del Coll-La Bruguera, des de les 10:30 h fins les 21:30 h, i comptarà amb una programació pensada per a tots els públics, on des dels més petits fins als més grans podran gaudir de tallers, xerrades i activitats pensades exclusivament per a ells. A més a més, disposarem d'un espai de cafeteria permanent, situat a la quarta planta, on podreu passar l'estona prenent un cafè, petant la xerrada o menjant quelcom durant les pauses. I tot això de franc! 

Aquest és el web al que us heu de dirigir per veure la programació i realitzar les vostres inscripcions. També podeu fer-ho des del Centre Cívic, posant-vos en contacte amb les seves tècniques. 

jornadaeducaciocoll.wordpress.com



Esperem trobar-nos amb tots i totes vosaltres en aquesta 1a Jornada d'Educació del Coll i gaudir plegats d'aquesta diada educativa.

No us ho perdeu!

Comissió Educació de la Taula Comunitària del Coll
taulacomunitariadelcoll@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada