dimarts, 20 de juny del 2017

El Coll Reggae Kids, un altre èxit de públic de la Festa Major del Coll.

Reggae Kids es va celebrar al Mirador de Joan Sales (Barcelona)
Logotip del Reggae Kids

El Coll Reggae Kids és el nom que engloba les activitats que es van celebrar aquest passat dissabte, 17 de Juny, al Mirador de Joan Sales (situat al final del Camí de Can Mora, que connecta amb el Parc Güell). El Reggae Kids ha format part del programa de la Festa Major del Coll. Va ser una jornada solejada i dissenyada pels més petits i no tant petits. Fins i tot van pujar molts turistes i es van quedar una estona a la festa. Encara que el barri estava en mig d'una ona de calor, el Reggae Kids va ser un èxit de públic i segur que en tornarem a gaudir a les festes del proper any.

Al Reggae Kids els infants i joves que hi van venir s'ho van passar d'allò més bé al cercavila dels escuats de la Malèfica del Coll i als diversos tallers infantils, que van córrer a càrrec del Casal Infantil del Coll i l'Agrupament Escolta Jaume I del Coll. Així les nenes i nens del barri i d'altres barris de la ciutat van tenir oportunitat de pintar diversos murals. En aquestes fotos els podeu veure treballant i també el resultat final de la seva obra artística.



Els menuts de la casa van tenir la seva carpa particular, a l'espai Nats. Allí es van divertir amb joguines adequades a la seva edat. Els pares dels nadons també van passar una bona estona, en companyia dels seus fills, i sempre protegits del sol per la carpa portàtil.


Les nenes i nens més grans van tenir diversos tallers al seu abast. Hi va haver tallers de maquillatge i d'estampació de samarretes, a càrrec de l'Espai Creatiu Amalgama. Tots els tallers es van omplir i els infants van poder provar totes les activitats que van voler.


I la música? Però això no era una festa Reggae per nenes i nens? Doncs ara anem amb la música! Un bon grapat de petits i joves van ser el centre d'atenció de la festa gràcies a un taller de percussió, ca càrrec de Dan Arisa. Els tambors es van sentir amb força i molt de ritme per tot el Mirador de Joan Sales.


El Jamaikids van ser l'última activitat del Reggae Kids. El jamaikids va consistir en un espectacle musical, a càrrec de l'Espai Creatiu Amalgama. A través d'aquesta activitat musical per a tota la família, tothom va poder viatjar en una mena de màquina del temps a través de la història de la música jamaicana.


La festa va continuar amb més música 'PD'S GENIUS' i la magnífica sessió de reggae a mans del punxadiscs i productor musical, Genís Trani! I això ha estat tot per aquest any. Ens veiem al Reggae Kids del 2018!!



2 comentaris:

  1. No oblideu la participació de l'espai Nats amb el seu espai 0-3, el cercavila dels escuats de la Malèfica del Coll i la súper sessió de reggae a mans de Genís Trani! ;-)

    ResponElimina
  2. Gràcies per la informació. Prenc nota i ara ho afegiré a l'entrada.

    ResponElimina