divendres, 22 de maig del 2015

OBRA DE TEATRE SOBRE RADARS

Mercè Juan.   Vam baixar, fa uns dies, a la Vila, a La Violeta, convocades pel projecte Radars, en el qual participen dones del nostre grup. Ens van presenta una obra de teatre que ens explicava el significat d'aquesta paraula: Radars.
A l'obra se'ns presenta un senyor que té un forn i que s'apunta a aquest projecte. Coneix una veïna seva que viu sola i l'home patia per ella, perquè feia dies que no anava a buscar el pa. Llavors va tenir cura de trucar a Radars, per comunicar-ho. Ràpidament, des del programa, que treballa en conjunt amb la Creu Roja, van enviar algú per saber què li havia passat a aquesta veïna i quines eren les seves necessitats.
També se'ns presentà el cas de dues senyores que van per les cases oferint adherir-se al projecte Radars, però la gent gran té molta por d'obrir la porta. Si hi ha algun veí seu que està en contacte amb Radars, llavors hi confien més.
Hi ha persones que, quan truquen, se seguida diuen: "No, jo no compro res". Les voluntàries els contesten que elles no venen res, que només hi van per oferir-li ajuda.
Us recordem que el Projecte Radars és una xarxa de prevenció  i suport per a la gent gran de més de setanta anys, en la que participem veïns, veïnes, comerciants, comerciantes, persones voluntàries i professionals de les entitats i serveis vinculats als barris. Treballen en comú per construir un barri més humà i més solidari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada