dilluns, 26 de novembre del 2012

Dones comunicadores



Des del grup de Comunicadores d’El Coll volem apropar-vos unes quantes escriptores, en concret quatre: la Griselda Martín Carpena, la Sílvia G. Guirado, la Lola Mariné i la Mercedes Sánchez Luque.  Les hem entrevistades i, així, podeu veure, potser teniu la curiositat, de saber com escriuen i que les motiva a escriure,  si tenen por a la pàgina en blanc, o coses similars i conèixer una mica la seva obra.  A més ara vénen els Nadals i potser heu de fer un obsequi i quina cosa millor que un llibre. Potser us interessa alguna de les obres d'aquestes autores, per a vosaltres o alguna persona que coneixeu o estimeu.

Us convidem a entrar al bloc de Dones d'El Coll, per veure el treball que hem realitzat i que us oferim.

 Blog de les DONES del COLL

2 comentaris:

  1. Em complau molt veure en aquesta foto a la MariCarmen,vam compartir més d'un cafè quan deixavem als nostres fills(Laura i Aleu),primer al Barcino i després al Montseny. Ara totes dues treballem pel barri,ella des de Dones del Coll, jo des de el Grup d'Estudis. Aquells cafès,em fa pensarque, van ser profitósos ja que totes dues hem optat per tornar tot el que aquest barri ens va donar. Feliitats per la vostre tasca.

    ResponElimina
  2. Són molt guapes aquestes fotos del barri del Coll, com a veïna i col·laboradora de la revista on line del barri, felicito a les fotógrafes que han fet possible aquesta feina tan extraordinaria, Carmeta

    ResponElimina