dimarts, 27 de novembre del 2012

Consell de Barri del Coll 26 de novembre de 2012




Més de cinquanta persones van participar ahir al segon Consell de Barri de l’any. Representants de l’Associació de Veïns, de la Comissió de Joves, de la Malèfica, de l’Agrupament Jaume I, les directores de les escoles Montseny i Farigola, representants de l’AMPA del Montseny, de la Plataforma en defensa del Park Güell, de les CUP de Gràcia, del Grup d’estudis, un periodista de l’Independent de Gràcia, etc, etc.

Xavier Fillol, conseller del barri, va donar resposta a temes plantejats en el Consell de Barri de març i Maite Fandos, regidora del districte va fer un resum de la gestió de projectes i serveis dels darrers mesos al Coll.

Tècnics de Transports Metropolitans de Barcelona van explicar la nova xarxa de bus de la ciutat. De moment, la més propera al barri és la nova línia horitzontal H6 que recorre la Ronda del Mig i té parada a plaça Lesseps.

En el torn obert de paraules van intervenir vint veïns i veïnes reclamant millores dels serveis de neteja dels carrers, de la vigilància dels accessos al Park Güell, de les línies de bus 87, 92 i 129, millores en el parc infantil del carrer Farigola, l’ampliació de voreres, més participació en la Taula del Park Güell, ampliació horària de les Festes Joves, obertura del Centre Cívic els dissabtes, mesures per augmentar els aparcaments lliures al carrer, etc, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada