dimecres, 28 de novembre de 2012

Trobada de l'Associació de Comerciants Coll-SantuarisDimarts al vespre, després de tancar les botigues 10 comerciants del barri es van trobar al centre cívic El Coll-La Bruguera per
impulsar l'Associació de Comerciants Coll-Santuaris.

Mireia Juan de Barcelona Activa va comentar els resultats de l'enquesta sobre ús de les TIC (Tecnologies de la Informació i Comunicació) feta a 35 comerços. Cal millorar la formació en l'ús de la informàtica.

L'entitat ha rebut dues petites subvencions per fer promoció i augmentar el nombre de socis. També es va parlar de la proposta de promoció turística de la zona dins del Pla de Turisme inclòs en el PAD (Programa d'Actuació del Districte).

Es constata la dificultat de tirar endavant l'associació: l'experiència de l'antiga entitat, les dificultats horàries, les desavinences entre els propis comerços, etc. Però també es valora important establir una veu conjunta i col·laboradora per millorar l'atenció a la clientela del barri.

Qualsevol comerç interessat es pot posar en contacte amb els membres de la junta:
Miquel Àngel Prieto del bar-restaurant SUPER2, Mercedes Muñoz del Precio Justo i José Luís Lázaro de la Papereria Canigó

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada