dimarts, 10 de gener del 2012

Obres als carrers Aldea i Duran i Borrell

Del 10 de gener al 5 d'abril

Reurbanització dels carrers Aldea i Duran i Borrell entre el carrer Font del Remei i el passatge Guillem Abiell, sense afectar Font del Remei, consistents en l’eixamplament de voreres reduint la secció d’Aldea d’un carril de circulació i un d’aparcament a un únic carril de circulació, mentre que es mantindrà la secció actual de Duran i Borrell d’un carril de circulació i un d’aparcament encarà que el nou carril d’aparcament estarà entre orelletes. Els treballs també inclouen nova xarxa d’enllumenat i nou arbrat.

Destacar que principalment s’amplia la vorera que envolta el Centre de Serveis Socials del Coll, situat a la cantonada costat Llobregat de la cruïlla entre Aldea i Duran i Borrell, amb l’objectiu de fer accessible l’accés a aquest Centre (s’eliminaran les escales actualment existents)

Els treballs es faran amb tall de trànsit de vehicles d’Aldea i Duran i Borrell excepte per a veïns i guals, mantenint en tot moment pas de vianants i accés al Centre Cívic del Coll per una de les dues voreres. Destacar que serà necessari desviar les línies L87 de AUTHOSA i la del bus de Barri de TMB L129, així com els vehicles particulars pels següents recorreguts:


L87 de AUTHOSA


Ver Recorregut alternatiu L87 en un mapa más grande

Mare de Déu del Coll – Fastenrath – Llobregós – Mare de Déu del Coll – Cardedeu – Castellterçol – Baixada de Sant Marià – Torrent del Remei. Serà necessari desplaçar uns contenidors de Baixada de Sant Marià a Beat Almató per permetre el pas de la L87.


L129 de TMB



Ver Recorregut alternatiu L129 en un mapa más grande

Mare de Déu del Coll – Fastenrath – Llobregós – Mare de Déu del Coll – Baixada de Sant Marià – Torrent del Remei.


Vehicles particulars


Ver Recorregut alternatiu cotxes I en un mapa más grande

Es recomanarà el recorregut per Santuari – Mare de Déu del Coll – Baixada de Sant Marià – Torrent del Remei, però també es podrà realitzar el recorregut per Font del Remei – Mora la Nova – Mora d’Ebre – Font del Coll – Beat Almató – Baixada de Sant Marià – Torrent del Remei.

Els treballs es realitzaran del 10 de gener al 5 d’abril de 2012 essent necessari retirar l’aparcament d’Aldea i de Duran i Borrell, així com les places existents al costat Besòs de la cruïlla d’Aldea amb Duran i Borrell (es senyalitzaran aquestes ocupacions de l’aparcament a partir del 30 de desembre de 2011).

5 comentaris:

  1. Senyor Roma,
    em sembla que amb la reunió de la regidora aquests mesos enrere, va quedar clar que no ens oposaven a les millores, però abans de començar les obres, van pregar ( ja no sé com dir-ho) que primer es garantís que la remodelació no suposés la pèrdua de places d'aparcament LLIURE.
    Primera promesa no que no s'ha mantingut,es va demanar que s'habilités algun dels solars abandonats i plens de brutícia, per pal·liar el problema, però com sempre no es té en compte, és una llàstima.
    Han pensat que potser amb l'ampliació de vorera del carrer Aldea potser quan sigui el moment l'autobús no girarà? crec que la senyora Maite Fandos a la seva visita va quedar convençuda.

    ResponElimina
  2. salvador barrau viñas9 de gener del 2012, a les 18:16

    Salvador Barrau.
    Estan a punt de començar les obres del carrer Aldea i Duran i Borrell que duraran tres mesos, no hem tingut noticia després de la reunio in situ en el barri amb la sra. Regidora Maite Fandos,de com es desenvoluparia la reforma, especialment la corba del bus que segons un veí conductor de camions, la reforma que es vol fer no permet fer el gir, i tampoc volem que es faci i després es desfaci ( tal com está passant en els camins del Park Güell actualment amb la reforma nova dels camins.
    També cal tenir en compte les places de parquing lliure perque es respectin al maxim i .
    no es perdin espais perjudicant els veïns. No tenim noticia dels solars en precari i espais lliures,com per exemple c.Rio La Plata que es poden habilitat 8 places per aparcar, ni tampoc altres espaisalternatius.
    Per altra banda el Bus 87, fa un altre recorregut que acabara perjudicant a l'empresa derivant els usuaris a altres trtansports públics perdent passatge i serveis dels usuaris.
    Caldria poder veure els plànols de les obres del carrer Aldea i Duran i Borrell, en una exposició publica d'informació als veïns.

    ResponElimina
  3. Cal que la gent del barri conegue el projecte amb detall, un planol de com quedará, per poder fer les observacions que creguin convenients.

    ResponElimina
  4. Efectivament, cal més informació.

    A més, ¿no va quedar prou clar que NO volíem més obres FINS QUE no estiguessin finalitzades les que ja estan en marxa? Què esperen a que s'acabin les obres al carrer Portell? Portem més d'UN ANY I MIG AMB LES OBRES QUE NO TENEN PREVISIÓ A ACABAR-HI EN BREU!!! ¿quan pensen acabar-les?

    Ja que estem, ¿perquè no n'engenen una de nova i a així taponegem millor el barri? Com que té tan bona predisposició.

    I de pas, ¿on està l'informe de la viabilitat o no de la zona verda? ¿?

    No, si engengar noves obres ja en saben ja, però què hi ha de pensar en la gent del barri que convivim amb molesties i malestars continus?

    ResponElimina
  5. Prou!!!!, si us plau prou!!!!, aixo ja es insostenible, no podem soportar mes obres, i mes quan encara no han acabat les ultimes del carrer Portell. Que esta passant al nostre estimat barri?, qui guanya amb auqestes obres?, els veïns no podem soportar-ho mes, no podem aparcar els nosters vehicles, ens estan condicionant la forma de viure,a cops de poder i per que sí. Quan he anat pel magnific carrer ja peatonal, sempre he estat sola, no pasa ni deu a peu, nomes cotxes que donen voltes i voltes per trobar aparcament. On es la crisi al nostre barri?, dons en el meu cas i d'altres veïns pagant multes i grues-

    ResponElimina