TAULA COMUNITÀRIASegurament deus estar pensant...Que és això de la Taula Comunitària? Possiblement ho has sentit, però al no saber exactament què és, ho has deixat córrer. Doncs bé, no et preocupis perquè aquí t'ho expliquem fil per randa. Agafa paper i llapis i comencem!

Però abans una mica d’història: la Taula Comunitària del Coll va sorgir fa gairebé vuit mesos quan, els veïns i les veïnes del Coll demanaven un espai de diàleg i construcció col·lectiva. Així doncs, la Llei de Barris junt amb l’Ajuntament, el Districte de Gràcia i el Departament d’Acció Comunitària van decidir crear un procés comunitari que ajudés a impulsar aquelles dinàmiques que havien sorgit en el passat, a més d’aquells nous projectes que aportessin millores al barri.

Aquest procés comunitari es coneix ara com a Taula Comunitària del Coll i està formada per cinc grups de treball diferents, també anomenats comissions. Actualment hi funcionen cinc:

Comissió d'Urbanisme i Comerç - Comissió de Salut Comunitària - Comissió de Cohesió Social - Comissió de Cultura - Comissió d'Educació.


A cada una d’elles es tracten diversos projectes que van acord amb el seu nom o, si més no, els que hi van més relacionats. L’objectiu que tenen aquestes comissions és millorar la vida al barri del Coll. Però perquè tot això pugui ser possible, hi ha un grup de persones implicades: veïns/es del propi barri, representants d’entitats (CAU, AMPAS, Esplais, ...), tècnics del Districte, i en realitat, qualsevol persona que hi vulgui formar part o participar-ne.

Aquestes comissions es reuneixen cada mes i culminen la seva feina al final del curs,  que és quan es fa la Taula Comunitària, espai on es posen en comú tots els temes tractats a les altres comissions, per tal que tothom s’assabenti del que es parla a cada una d’elles.
Com que segurament t'has plantejat  anar-hi però potser no hauràs trobat la manera, et recordem que a la pàgina inicial del blog hem incorporat l'horari i el lloc de cada una de les comissions, perquè no te’n perdis cap. Estarem encantats de rebre't!

CALENDARI DE REUNIONS DE LES DIFERENTS COMISSIONS - CURS 2017-2018

Vull saber el calendari de les comissions!