COM PUBLICAR

Si has arribat fins aquí, és perquè vols aportar el teu trosset d'informació en aquest blog.
Per publicar hi ha dues maneres diferents de fer-ho:

MÈTODE A: ESCRIU BÉ (RECOMANABLE)

Aquesta opció és la més completa, però una mica llarga. Et deixarà publicar al blog amb totes les seves opcions. No et preocupis, confia en mi perquè després de seguir tots els passos, veuràs com val la pena.

PAS 1.Perquè nosaltres et puguem donar els permisos necessaris per publicar en el blog, cal que ens enviïs un correu electrònic a elcoll2.0@gmail.com sol·licitant l'alta com a autor. Després només hauràs d'esperar un termini de 24 h (sense contar caps de setmana) que és el temps que es tarda a fer efectiva aquesta alta.

PAS 2.Passades aquestes 24h, revisa el teu correu electrònic, és possible que et trobis un de nou que et demana que acceptis la invitació per participar en el blog El Coll 2.0.


 PAS 3. Vés al blog i clica sobre la paraula "Entra-hi" que hi trobaràs a la part superior dreta del blog.


PAS 4. Tot seguit t'apareixerà una cosa semblant a la imatge de sota. Google et demana que inicis sessió a el teu compte de Gmail. Sento dir-te que, per aquesta opció és necessari tenir-ne una per poder publicar en el blog, i no podrà ser un altre que aquella que ens vas enviar per sol·licitar la teva alta (al pas 1).PAS 5.La següent finestra que et trobaràs és una com la de sota. Primer hauràs de clicar sobre la part de "El Coll 2.0_La revista del barri" per poder accedir al blog. Tot seguit, fixa't amb una icona que té un llapis dibuixat com la de sota, que et servirà per començar a escriure la teva notícia. Clica-la, la trobaràs a la part superior esquerra del blog.


PAS 6. Ara sí, veuràs que t'ha aparegut una pantalla similar al Word o a un altre editor de text. Podràs escriure el que vulguis, com vulguis i afegint fotografies, vídeos o enllaços si és el que vols. Un cop hagis acabat d'escriure la teva notícia, dóna-li al botó de color taronja que hi diu "Publicar". Si no el trobes, el veuràs a la part superior dreta.
PAS 7. Per acabar, podràs veure com ha quedat la teva entrada al blog, que ja estarà publicada. T'agrada?MÈTODE B: ESCRIU RÀPID

I que passa si no tinc un correu electrònic de Google però tampoc puc/vull fer-me un? He de quedar-me amb les ganes de publicar? Doncs no. Perquè també hem pensat en vosaltres.  
Pots publicar d'una forma immediata clicant aquí. Et trobaràs un petit formulari com el de sota, on podràs escriure, d'una forma molt simple, la notícia que vulguis publicar.


Us recordem que no es pot incloure material per adults, llenguatge vulgar o ofensiu, contingut amb odi, racisme o discriminació, en cas contrari, l'entrada que publiqueu serà eliminada.


COM DONAR-SE D'ALTA COM A "COMERÇ"

 Per donar-vos d'alta com a negoci, us heu de registrar, escollir on voleu que surti el vostre negoci, i clicar "vista de temes".


 desprès "tema nou"


 i ja podeu ficar les vostres dades.


Us tindreu de registrar per accedir a aquest apartats: comerç, debats i tauler d'anuncis.


Si teniu dubtes, podeu posar un comentari, escriure'ns al Facebook o fer-nos-ho saber per correu electrònic. T'ajudarem encantats!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada