ElCollBarriVerd

Prenent com a referència iniciatives prèvies com el moviment de Transittion Towns, els plans comunitaris, l’ Agenda 21 local, Llars Verdes, etc. que plantegen noves formes de fer front a l’actual crisi ambiental i social des l’àmbit local i amb la implicació de les persones que viuen en un mateix territori, s’ha desenvolupat el projecte pilot “Barri verd, treball local per la sostenibilitat”. Aquesta experiència pilot s’ha desenvolupat al barri del Coll, a partir del treball individual i col·lectiu amb les diferents entitats, actors clau i veïns/es del barri.
El projecte s’ha realitzat de març a novembre de 2011, per part de Barnamil, Associació d’educació i participació Ambiental (http://barnamil.net/) amb la col·laboració estreta de la direcció del Centre Cívic i el Tècnic de Barri del Coll i gracies al finançament de dues subvencions en matèria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona.
El barri és l’espai on vivim i compartim amb els altres veïns i veïnes la nostra vida quotidiana, és per tant l’espai més adient per aprendre, intercanviar i proposar-se reptes col•lectius.

Clica aquí