DONESDones
Els Punts són espais específics d'atenció a les dones de la ciutat de Barcelona. La seva finalitat és donar resposta a les diferents demandes d'informació i assessorament vinculades al coneixement de recursos, participació i associacionisme femení, i també donar resposta a situacions de discriminació en l’àmbit laboral, social, en la parella i/o en la unitat familiar i, especialment, a les problemàtiques de violència de gènere. Combinen l'atenció individualitzada amb el treball grupal i comunitari, i col•laboren amb els grups de dones i amb el teixit associatiu per tal de contribuir a l’eradicació de les situacions de discriminació i violència, així com a fomentar els processos de   presa de consciència i autonomia de les dones.

Circuit: www.csbcn.net/cvdbcn/public/recurs.php?idcentre=244

ASSOCIACIÓ DE DONES NO ESTÀNDARS+ info
 
bruixa Aquesta associació neix amb la necessitat d'evidenciar la violència exercida a totes les dones considerades no estàndards. En especial, la no estandarització repercuteix amb major violència en les dones amb discapacitat. És per aquest motiu que aquesta associació serà dirigida per aquestes dones, i a partir de l'evidència de  la seva posició a la vida, caminarem conjuntament amb tota la població per anar eliminant les convencions que perjudiquen a totes les persones per viure respectant els drets humans.

PROJECTE MINERVA+ info

 
El Projecte Minerva té com objectiu crear un catàleg virtual de creadores de Gràcia que permeti incentivar,   visibilitzar i potenciar la seva tasca en el context artístic, social i comercial de la ciutat alhora que   fomenta una reflexió sobre la creació cultural des d’una   perspectiva de gènere.   Si ets una creadora o representes a un col·lectiu de dones   dedicades a l’art, la literatura, la música, el teatre,   l’audiovisual, etc.  ja pots inscriure’t per tenir un perfil propi al catàleg     virtual.
ASSIR  + info

 
Servei d'Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva. Tant en l’àmbit preventiu, com en l’educatiu, l’assistencial i de promoció de la teva salut.

CIRD+ info

 
 CIRDOficina tècnica i gratuïta per la igualtat de gènere.

El CIRD és un servei municipal, innovador i gratuït destinat a promoure la igualtat efectiva i real entre dones i homes basada en el respecte i l’equitat.

És una oficina tècnica amb un equip professional que ofereix informació, assessorament i recursos pel desplegament de la transversalitat de gènere. Els i les agents d’igualtat ajuden a dissenyar, coordinar, dinamitzar, implementar i avaluar els plans, programes, projectes i campanyes en aquest àmbit.
Forma part de la voluntat de la Regidoria de Dona i Drets Civils de l'Ajuntament de Barcelona dins el compromís de promoure la transversalitat de la perspectiva de gènere.
PLATAFORMA CONTRA LES VIOLÈNCIES DE GENERE + INFO

 
Logo Plataforma Unitària Contra les Violències de Gènere
La Plataforma desenvolupa diferents projectes anuals, per contribuir a la sensibilització ciutadana i la prevenció de la violència masclista.
Aquests projectes són el resultat del treball en equip, format pels i les professionals de les entitats i el voluntariat de la Plataforma.
COMUNICADORES AMB GRÀCIA + INFO


Comunicadores amb GràciaAquest és el bloc de les Dones Comunicadores de Gràcia.El nostre objectiu es obrir un espai d”opinió i expressió on totes les dones del barri hi tiguin cabuda i puguin dir la seva.Volem que aquest bloc sigui un punt de trobada on hi hagi intercanvi de tot tipus d’experiències i d’informació: d’actualitat,social, cultural, domèstica,d’oci.. També volem engegar i donar suport a propostes i projectes veïnals per millorar els nostres barris.