divendres, 28 de setembre del 2018

ELS 100 ANYS DE L'ESCOLA FARIGOLA

Comunicadores del Coll.  Llegim a L’Independent que l’escola Farigola de Vallcarca ha fet una crida per començar a recopilar històries d’exalumnes i exmestres que ajudin a configurar un recordatori almenys de les últimsdècades del centre, amb l’objectiu que el 17 de novembre pròxim es puguin difondre en l’acte que organitzaran pel centenari

Les aportacions aes recullen a lafarigolafacentanys@gmail.com

Per a l’ocasió fins i tot han fet marxandatge especial com tasses, bosses o samarretes.

El passat mes de març vam participar en aquesta tasca de recuperació de la memòria dels cent anys de l’escola Farigola i, també de la seva primera directora, la Maria Baldó, en un acte que va ser molt emotiu, dins de les activitats al voltant del 8 de març, organitzada per la Comissió que, amb aquesta finalitat funciona des de fa més de deu anys al Centre Cívic El Coll-La Bruguera, amb col.laboració d’altres entitats com la nostra o el Grup d’Estudis del Coll-Vallcarca.

Vam poder copsar la gran estimació que sent el seu alumnat per la seva Escola i veure el treball d’investigació que han fet durant aquests darrers anys els alumnes de sisè.

Aquell dia ja hi vam poder parlar amb algunes exalumnes. Estaria bé que s’hi afegíssim moltes més persones que hagin passat per la Farigola, ja sigui com alumnes o com a mestres per que el recordatori sigui el més ampli possible. Aquest centenari pensem que és un esdeveniment notable per al barri.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada