dilluns, 17 de setembre del 2018

Comunicadores del Coll.  Des de la Comissió d’Educació de la Taula Comunitària del Coll han organitzat la 2ª edició de la Jornada d’Educació del Coll, una diada plena de propostes per aprendre, compartir, debatre i reflexionar sobre alguns del temes que integren l’educació en la nostra societat. Des de Comunicadores us ho recomanem. L'edició anterior ja va ser un èxit, participeu!

Les 13 sessions programades per aquesta Jornada, que es durà a terme al Centre Cívic del Coll, s’han classificat segons el seu públic objectiu. Així doncs, hi ha sessions dirigides a infants de 8 a 12 anys, a adolescents de 13 a 17, a pares/mares i educadors, a famílies amb infants, a adults en general i a gent gran. Les activitats tindran, com a mitjana, una duració de dues hores i estaran dinamitzades per professionals de les diferents disciplines.

També s’habilitarà un espai a la 4a planta del Centre Cívic on els assistents podran relacionar-se i fer un cafè entre sessió i sessió, per tal de facilitar la cohesió entre els veïns i les veïnes del barri.
Més informació a jornadaeducaciocoll.wordpress.com

Aquest és el web al que us heu de dirigir per veure la programació i realitzar les vostres inscripcions. Només cal que decidiu a quines sessions voleu assistir i omplir el formulari que trobareu a la pestanya inscripcions.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada