divendres, 11 de maig del 2018

DESMEDICALITZACIÓ A TRAVÉS TEATRE SOCIAL

Comunicadores del Coll. Us acostem la informació que ens ha arribat sobre un  nou projecte engegat per treballar la desmedicalització a través del teatre social. El taller es realitzarà a partir del proper 17 de maig al CAP Vallcarca (Avinguda Vallcarca 169-205), 4rt. pis.
En concret del 10 de maig al 14 de Juny del 2018, en horari de 13:30 a 15:30h:
Dies de Maig:
  • Dijous 17, 24 i 31
Dies de Juny:
  • Dimarts 12 i 19
  • Dijous 7 i 14 i 21
Aquí us acostem més informació:
L'Associació La Xixa Teatre és una associació sense ànim de lucre orientada cap a la recerca, el desenvolupament i la multiplicació de les eines teatrals educatives com a mitjà de transformació social. Vídeos de les seves activitats al canal de Youtube https://www.youtube.com/user/laxixateatre
Basat en propostes de B. Brecht, P. Freire i principalment A. Boal i el seu Teatre de l'Oprimit, el taller busca treballar cap a l'escenificació de conflictes relatius a l’ús de fàrmacs a través de dinàmiques que conviden a fer actuar alternatives de canvi en escena. La metodologia posa en un mateix pla l'actor amb l'espectador creant l’espect-actor; generant així un debat i una problematització conjunta, que pretén constituir un assaig del nostre actuar i fer actuar en la vida quotidiana. És dialogar en acció.
És necessari treballar a partir de les eines vivencials, ja que tenim la necessitat de poder partir de la realitat concreta, com una escena teatralitzada d'un conflicte, per a poder entendre i aprendre dels possibles conflictes i les formes d'actuar-hi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada