dimarts, 17 d’abril del 2018

TALLER DE RISOTERÀPIA AL COLL

Comunicadores del Coll.  Des del  PIAD de Gràcia organitzen i ens presenten una nova edició del Taller de Risoteràpia.

El riure ajuda a relaxar-se, a oblidar els problemes durant una estona, a atenuar la por, a dissipar les preocupacions i ansietats no desitjades, i a ser més tolerants.
El taller, combina eficaçment recursos expressius del cos, jocs i danses com a mitjà per alliberar un riure sincer, la tensió i gaudir del contacte amb les altres persones. Es tracta d'una pràctica que aconsegueix despertar en pocs minuts la capacitat de sentir, d'expressar, de connectar amb el moment present, de fluir, de crear, de deixar-se anar i alliberar-se. Tot això d'una forma fluïda, progressiva, respectuosa i de fàcil accés per a qualsevol.

Vídeo Taller Risoteràpiahttps://www.youtube.com/watch?v=WrjBGugH06g

Aquest taller començarà el dijous 3 de maig de 2018 de 16 a 18h, al Centre Cívic del Coll. Al cartell adjunt trobareu tota la informació sobre la seva realització (horari, ubicació, durada,...).
Preguem feu arribar aquesta difusió als vostres contactes per tal que aquesta activitat sigui accessible a un major nombre de dones.

Si esteu interessades en assistir cal que us adreceu al PIAD organitzador del Taller, per tal de reservar la plaça i concertar una entrevista prèvia per formalitzar la inscripció al taller.
tELF. 93 291 43 30
piad_gracia@bcn.cat

El taller és gratuït i les places són limitades!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada