dimarts, 27 de febrer del 2018

Comunicadores del Coll.   Celebrem la 12ena. edició del Cicle Adona't. Unes jornades feministes obertes a tothom i organitzades per entitats i serveis del barri del Coll. Enguany dediquem el cicle a les dones de totes les cultures, per conèixer altres maneres d'entendre què és ser dona i quines són les lluites compartides.

El nostre grup participa des de sempre i us volem convidar a que hi participeu tot el veïnat.  Podeu veure exposicions i escoltar concerts en un ambient festiu i reivindicatiu. L'eix que vertebra totes les activitats és la rebel·luió de les dones de totes les cultures per reivindicar els seus drets.

Actes que es faran al Centre Cívic El Coll-La Bruguera:

Divendres 2 de març, a les 18:00h. Taller per a gent gran "Interculturalitat i gènere", a càrrec de l'Associació Cúrcuma

Dilluns 5 de març, a les 19:00h.  Xerrada d'inauguració de l'exposició "Dones, cos i territori. Resistències des de la sobirania alimentària a l'Amèrica llatina", a càrrec de Laura Solé, fotògrafa.  L'exposició la podeu visitar del 5 al 29 de març.

Dimarts 6 de març, a les 17:30h. Taller per a pares, mares i educadors/es: "Contes d'ahir i d'avui, els models de sempre", a càrrec de CoeducAcció.
El mateix dimarts a les 19:30h.  Xerrada-debat "Altres dones. Feminisme i globalització" a càrrec de Trama.

Dimecres 7 de març, Activitat infantil: "Joc de les tasques de la llar de les cuques"
El mateix dimarts a les 19:30h. Inauguració de l'exposició "Mares, àvies, germanes, amigues...". Podeu visitarla del 5 al 29 de març. Posterior projecció de l'audiovisual del Cicle Adona't 2018.

Divendres 9 de març, a les 17:30h. Docufòrum "Persèpolis", a càrrec de Drac Màgic.

Dissabte 10 de març, a les 12:00 h.  Inauguració de la Plaça Maria Mullerat, a l'antic solar conegut popularment  com la Papallona.

Activitat a l'Escola Farigola:

Diumenge 11 de març a les 10:30, Visitem l'Escola Farigola. Coneixerem el seu edifici, la seva història i la de la seva primera directora: Maria Baldó.  Presentació del treball de recerca històrica de l'alumnat de la FarigolaTaula rodona a càrrec del Grup d'Història Coll-Vallcarca i Comunicadores del Coll, amb la participació d'Albert Torrent, filòsof especialista en pedagogia.

Plaça Laguna Lanao

El mateix diumenge al migdia, Collçotada, amb una jornada faminista amb taller de corones de Frida Kahlo, cocerts i, per descomptats, calçots! Més informació i venda de tickets al Centre Cívic. A càrrec de la Comissió de Joves del Coll.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada