dimecres, 27 de setembre del 2017

Ja està aquí el Laboratori d'Arts Escèniques, un taller gratuït per a joves de 12 a 18 anys!


El proper 2 d'Octubre comença el Laboratori d'Arts Escèniques, un taller gratuït per a joves de 12 a 18 anys! Es tracta d'un taller trimestral de teatre dirigit als joves dels barris d'El Coll, La Salut i Vallcarca.
El taller és gratuït, dins del marc dels Pressupostos participatius Gràcia 2017. Aquest taller teatral començarà aquest 2 d'Octubre i finalitzarà el 21 de Desembre, just abans del Nadal.

* Al barri d'El Coll, el taller del Laboratori d'Arts Escèniques tindrà lloc al Centre Cïvic El Coll-La Bruguera, situat al carrer Aldea, 15. Les sessions seran els dimarts de 18,00 a 19,30 hores de la tarda i estarà dirigit a joves de 14 a 16 anys.

* Al barri de La Salut, aquest taller trimestral de teatre s'impartirà a La Miranda, a l'Avinguda Coll del Portell, 74. Les sessions seran els dijous de 17,30 a 19,00 hores i estarà dirigit a joves de 12 a 14 anys.

* Al barri de Vallcarca, aquest taller teatral tindrà lloc a la Biblioteca Vallcarca i els Penintents - M. Antonieta Cot, situal al Passeig de La Vall d'Hebron, 65-69. En aquest cas les sessions seran els dissabtes de 11,30 a 13,30 hores i estarà dirigit a joves de 16 a 18 anys.

Si voleu explorar aquest art i forma d'expressió que és el teatre podeu fer les vostres inscripcions a través d'aquesta adressa:

laboratoriartesceniques@gmail.com

o a través d'aquest enllaç: Formulari d'inscripció 

Si sou menors de 18 anys, els vostres pares hauran d'omplir aquest document d'autorització de participació de menors al Laboratori d'Arts Escèniques.

Per fer les vostres inscripcions heu d'omplir la butlleta d'inscripció que us deixem aquí i heu d'entregar-la al centre que heu escollit per participar en aquest taller.
Si voleu més informació podeu fer click en aquest enllaç:


Ànim i a gaudir del teatre!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada