dijous, 1 de juny del 2017

NOVA EDICIÖ DE LA FESTA VERDA

La Festa Verda del 2017 ja porta una dotzena d’anys celebrant-se, al Parc de la Creuta, amb molt d’èxit i participació. Les Comunicadores sempre hem participat. Enguany estava “a tope” d’entitats i grups participants i hi van acostar-se moltes famílies amb mainada de totes les edats, gent gran i gent atreta per aquesta trobada tan especial i que ens convoca a construir el barri on volem viure.

Com ja sabeu la Festa s’inclou en el Cicle de Primavera Verda, on s’ofereixen d’altres activitats com exposicions, taules rodones, documentals tallers, sortides... Podem remarcar la el passi del documental “El frau del diesel”; la presentació de l’informe sobre el reciclatge al barri del Coll, dut a terme per la Casa d’Oficis de Barcelona Activa; o el taller Sembra Natura, a càrrec d’un equip de la Fàbrica del Sol.

Mira que és exitós, interessant i valuós aquest Cicle Primavera Verda, doncs, nosaltres encara en voldríem més, voldríem que cada cop hi hagi més veïnes i veïns assistint-hi  i interessant-se “per aconseguir un barri sostenible, amable i humà, necessitem totes les idees que el veïnat pugui aportar de forma participativa. Un barri més verd serà possible si ho fem entre totes i tots”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada