divendres, 28 d’abril del 2017

Comunicadores del Coll.   Des del nostre grup donem suport a la manifestació a què ens han convidat des de l’ Associació de Famílies d’Alumnes de l’Escola Montseny. Es tracta d’una manifestació unitària sota el lema Salvem el Nucli Antic de VallcarcaBarcelona no està en venda,  del proper dissabte 13 de maig a les 11h del matí .
El recorregut provisional a falta de confirmació per part de l’ Ajuntament: Sortida plaça Lesseps – recorregut per Avinguda Vallcarca – carrer Argentera- Plaça Uri Caballero.Vehicles desviats pel carrer Bolívar.
Com sabeu, la llicència atorgada a Nuñez i Navarro al bell mig del nucli antic del barri, posa en perill els consensos generats entre les diferents associacions i entitats del barri.Des de l’ AFA del Montseny us convidem a formar part d’aquesta  manifestació inclusiva, transversal, unitària  i festiva. Per això cridem a totes les entitats, associacions, i veïns i veïnes a sumar-s’hi. Ens agradaria molt poder comptar amb vosaltres per encapçalar aquesta marxa, junt amb les altres entitats que ho vulguin,  que té l’únic objectiu  de mostrar l’ unitat veïnal i la defensa  d’ un model de barri consensuat i compartit per tots i reflectit a les conclusions de les jornades El barri que volem, de novembre de 2014, organitzades per l’Ajuntament.
Ens diuen que volen defensar un model de barri consensuat per tots i ara en perill. Al llarg d’aquests anys han anat teixint complicitats amb entitats i veïnat i creuen que només totes plegades serem prou fortes perquè es respectin els consensos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada