dilluns, 6 de febrer del 2017

Comunicadores del Coll. El Districte de Gràcia ens envia una invitació per convidar-vos  el dijous dia 9 a les sis de la tarda, a la Biblioteca Jaume Fuster, a la sessió de presentació dels Projectes Coproduïts amb la ciutadania, que inclouen projectes de l’eix de dones: Espais de trobada i apoderament de dones grans, El mes de les Dones de Gràcia, Passejant amb mirada de dona, Memòria de les dones de Gràcia i Cuidem les Cuidadores.

També hi ha projectes de l'eix de Cultura, alguns proposats des del nostre barri: Publicació del llibre "Gent del nostre barri, vista per gent del nostre barri; "Fes barri". Mostra d'arts en viu; Laboratori d'arts escèniques per a adolescents; Fem la bèstia i els capgrossos; Compartim: Sistema per compartir recursos entre entitats.

A més hi ha projectes d'Economia Social com Diàlegs cooperatius o L'Economia social i solidària al teu abast! Punts d'acompanyament i formació, entre d'altres

Aquests projectes són resultat d’unes taules obertes de construcció col·lectiva que s’han reunit durant dos mesos. Del 8 al 26 de febrer els vots dels veïns i veïnes de Gràcia decidiran els projectes que es duran a terme, amb un pressupost total de 150.000 euros, per aquest 2017.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada