dilluns, 10 d’octubre del 2016

JAZZ TAST!


Conxa Garcia.  Ahir, diumenge, vam assistir un grupet al concert de la Big Band de Montbau a la Plaça Salvador Allende. Va ser tot un plaer, la banda és molt professional, sona molt bé i la cantant tenia una gran veu. A més vam poder prendre un vermutet a dos euros la beguda amb tapa! Els afeccionats al jazz ens ho vam passar la mar de bé tot escoltant una sèrie de clàssics i algunes composicions pròpies del grup. Abans s’havia fer un espectacle de conta-contes per a la mainada.

I quines tapes! Hi participàvem tres restaurants, un d’ells del Coll, com és el Mala Hierba, que és a Funoses-Llusà (antic can fausto) i, la veritat és que promet, va fer una tapa amb verdurestes i herbes aromàtiques impressionant. També van fer tapa el Bar Mari de Santuari i Els Colors de l’Eva, de la Biblioteca Juan Marsé, amb una mini hamburguesa i una truita de patates amb bacó, molt saboroses.

Aquest esdeveniment del Jazz Tast! Va començar el dia 1 d’octubre amb una classe oberta de ball a la Plaça Pastrana. El dijous següent es va fer un recorregut, guiat per la Dixie Hot Five i la Jazzy, de la companyia TransTorners, que s’inicià davant del Mala Hierba i va anar fins a la Biblioteca Juan Marsé.

Tot això es va organitzar amb la col.laboració l’Associació Ballaswing, Carmel Comerç, el Districte d’Horta-Guinardóa, la Biblioteca Juan Marsé, l’Espai Jove Boca Nord i els esmentats bars.

Insistim que cal aprofitar tots els actes culturals que se’ns ofereixen i cal participar-hi i gaudir-los, ja siguin al bell mig del nostre barri: Centre Cívic El Coll-La Bruguera, la Plaça Laguna de Lanao, el parc de La Creueta, l’Alberg Verge de Montserrat, el Taller d’Història, o a tocar: Vallcarca o el Carmel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada