dilluns, 4 de juliol de 2016

Els veïns del Coll i Vallcarca reclamen, de nou, que el bus 87 arribi a la Diagonal | BTVNOTICIES.cat

L'Associació de Veïns del Coll - Vallcarca continua demanant que es perllongui la línia d'autobús 87. Fa 12 anys que reclamen que arribi fins a l'avinguda Diagonal i ara, coincidint amb la implantació de la nova xarxa ortogonal de bus, consideren que és un bon moment per fer-hi canvis i allargar-ne el trajecte.

Han estat anys de reivindicacions que, a poc a poc, han anat donant fruits. Primer van aconseguir que es posés en marxa la línia 87 per unir el barri del Coll amb la plaça de Lesseps. Després, van possibilitar perllongar-la fins a la rambla del Prat i, anys després, fins a la plaça de Gal·la Placídia, on acaba el recorregut. El que no han pogut fer, però, és que l’autobús 87 arribi fins a la Diagonal.
Un dels problemes amb què han topat és la gestió de la línia, que opera l’empresa Authosa i no TMB. Ara, però, amb les modificacions que suposa la implantació de la nova xarxa ortogonal, els veïns creuen que és un bon moment per reordenar les línies i donar resposta a la seva històrica demanda.

Llegeix l'article complet clicant aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada