dimecres, 4 de maig del 2016

TAULA I XERRADES PRIMAVERA VERDA 2016


TAULA I XERRADES PRIMAVERA VERDA 2016
TAULA RODONA: LES ENTITATS DEL BARRI PER LA SOSTENIBILITAT
Dimarts, 10 de maig, a les 19h.

Les entitats del Coll treballem per un barri més verd i sostenible. Vine a conèixer els diferents projectes que estem desenvolupant des de fa anys en diferents àmbits d’actuació: educació en el lleure, consum responsable, civisme, protecció de la natura... A càrrec de representants de diverses entitats del barri
PRESENTACIÓ DE LA CAMPANYA: EL CENTRE CÍVIC, UN ESPAI PER A LA SOSTENIBILITAT
Dijous, 12 de maig, a les 19h

Des del centre cívic volem treballar per un barri més sostenible i oferim als nostres usuaris un espai realitzar bones pràctiques ambientals. Volem sumar esforços amb tots aquells ciutadans i ciutadanes que volen repensar el nostre barri i actuar col•lectivament a favor del reciclatge, l’estalvi energètic, el consum responsable, i la protecció de la diversitat natural... T’hi animes?
PRESENTACIÓ PROJECTE: GRUP VEÏNAL PER UN BARRI SOSTENIBLE
Dimarts, 24 de maig, a les 19h

Des de l’Acció Comunitària volem crear un grup participatiu i obert als veïns i veïnes del barri per repensar junts un barri més humà i sostenible. T’animes a participar-hi?
XERRADA: ELS BENEFICIS DEL CONSUM DE PRODUCTES AGROECOLÒGICS I DE PROXIMITAT
Dimarts, 31 de maig, a les 19h

Vols saber perquè és més saludable consumir productes agroecològics i de proximitat? I com podem fer-ho al nostre barri? Vine i participa d’aquesta activitat, de la ma de la cooperativa de consum “Trementinaires de Vallcarca”, ubicada al nostre barri.
A càrrec de la Cooperativa Les Trementinaires.
XERRADA: LES PLAGUES AL NOSTRES PARCS I JARDINS. COM ES PODEN COMBATRE
Dijous, 2 de juny, a les 19h

Us proposem conèixer quines són les plagues presents als nostres jardins i parcs públics (processionària, escarabat morrut, mosquit tigre...) i quines mesures cal prendre per lluitar contra elles. 
A càrrec de tècnics i experts en la matèria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada