dimarts, 3 de maig del 2016

MILLORAR EL TRANSPORT PÚBLIC


Mercè Juan.  Vull fer unes suggerències que millorarien el servei de transport públic al nostre barri: El Coll. El veïnat penso que estaria millor comunicat i més satisfet d’aquest servei bàsic per al desplaçament de totes les persones, ja sigui a la feina, a comprar o a gaudir d’un dia de festa a la ciutat.

L’autobús 92, caldria que tingués la freqüència de pas del V17, màxim sis minuts i els dos busos haurien de mantenir-la els dies festius, ja que hi ha qui treballa o aprofita el dissabte per comprar o bé simplement per baixar a Barcelona a passejar amb la canalla o participar en alguna festa ciutadana, també per anar a la platja a l’estiu.

El 129, l’autobús de barri que ens porta al centre mèdic Pere Virgili, caldria que fos més accessible, ja que moltes de les persones que s’hi desplacen són grans, la majoria van amb bastó. També l’agafen moltes mares i criatures en sortir de l’escola bressol i algunes porten cotxets. El cotxe que hi tenim adjudicat té els esglaons molt alts i caldria canviar-lo per un altre més adaptat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada