divendres, 4 de març del 2016

MANTENIMENT PARC DE LA CREUETA DEL COLL

Comunicadores del Coll.  Ens volem fer ressò dels comentaris i crítiques rebudes de veïnes del barri sobre el manteniment de la zona principal del Parc de la Creueta del Coll, davant del llac, perquè es prenguin les mesures oportunes.
Algunes de les components del grup també ho havíem comentat i la Maud Franzén va acostar-s’hi per documentar fotogràficament els desperfectes.
Foto 2 despefectes creuetaPer una banda s’haurien de renovar els bancs, que ja són vells i que no permeten seure amb comoditat la gent gran. S’haurien de substituir per bancs de l’estil del mobiliari que s’ha col·locat on s’han instal·lat els aparells de gimnàstica per a la gent gran.
Per una altra banda hi ha llocs on el terraFoto3 desperfectes Creuetaestà aixecat o s’han anat fent forats, cosa que crea perill de cara a les persones usuàries del Parc i  necessiten una ràpida intervenció abans que arribi el bon temps i augmenti l’oportunitat de gaudir-hi.
El manteniment de les zones de parc del Coll, tant La Creueta con l’entrada pel nostre barri al Parc Güell ha de ser acurat, no es poden abandonar al seu deteriorament tant de temps. O arreglar una banda tot deixant la del costat en males condicions. Cal un servei de manteniment eficient. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada