dimecres, 3 de febrer del 2016

TERESA VICENT SORIANO-CANÓS

Comunicadores del Coll.   El passat novembre es va organitzar a la seu de l’AVV. Coll-Vallcarca un acte d’homenatge i agraïment a la Teresa Vicent, amb motiu que deixava el seu voluntariat, de quinze anys (2000-2015), en l’àmbit pedagògic, amb l’entitat i el barri del Coll.
Estem davant d’una dona amb esperit altruista a la que la fa feliç fer una tasca necessària per millorar la societat en què vivim.  La seva tasca ha ajudat a mantenir a l’Associació l’espai d’Escola d’Adults, amb atenció personalitzada, per tant a oferir un servei a les veïnes i veïns del barri.
La seva funció en l’àmbit social i educatiu vers la col.lectivitat va estar, fins a l’últim moment, exemplar: la seva dedicació i responsabilitat ha estat un exemple per a totes.
La Teresa no es conformava tan sols en donar-nos classes de gramàtica, sinó que es preocupava dòrganitzar sortides culturals, com ara a veure exposicions de pintura, edificis modernistes, etc.
Va dedicar el seu temps a ajudar a aquelles a qui les circumstàncies no foren favorables en un estadi de post-guerra, quan cap ens oficial els va oferir una oportunitat d’aprendre i superar-se, representa un servei l’estimular-los, quan aquestes persones ja havien cregut que el seu temps personal havia passat.
Totes les persones que conformem l’Associació de Veïns i Veïnes Coll-Vallcarca li vam oferir una festa de despedida per agrair la seva  participació en aquest projecte acadèmic, cultural, social, pedagògic i de formació permanent, que ens ha enriquit a totes.
La Teresa  no ens va voler deixar sense ningú que pogués continuar la tasca que ella va iniciar i tot donant veus va trobar aquesta persona, la Beatriz Blanchart, a la qual li donem la benvinguda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada