dijous, 3 de desembre del 2015

CICLE DESEMBRE SOLIDARI 2015: “GRÀCIA, UN DISTRICTE SOLIDARI”


CICLE DESEMBRE SOLIDARI
“GRÀCIA, UN DISTRICTE SOLIDARI”
Del 10 de desembre de 2015 al 2 de gener de 2016

Al districte de Gràcia s’apleguen diverses entitats que fan de la solidaritat, el seu àmbit de treball social. Diferents projectes, diferents sectors, però amb un comú denominador: l’acció solidària i la tendresa en la mirada. Vine a conèixer-les i descobrir la Gràcia de la solidaritat.
EXPOSICIÓ
“GRÀCIA, UN DISTRICTE SOLIDARI”
Del 10 de desembre al 2 de gener de 2016
Inauguració dijous 10 de desembre a les 19h
Exposició d’una selecció de treballs dels participants al concurs fotogràfic de Gràcia Solidària.
TAULA RODONA
ELS PROJECTES DE LES ENTITATS DE GRÀCIA SOLIDÀRIA
Dijous 10 de desembre a les 19.30 h
Us convidem a aquesta taula rodona per conèixer els projectes que desenvolupen les entitats que componen la xarxa Gràcia Solidària i com podem donar-los suport.
NIT SOLIDARIA
Dissabte 12 a les 22h
Des del casal de Joves s’organitza una nit de teatre i música per donar suport a la important tasca social de les entitats de Gràcia Solidària i a benefici del poble del Nepal.
22h Teatre social: La Companyia de teatre crític La Barraqueta de Gràcia presenta “Fum Fum Foc”, 4 esquetxos d’humor amb temàtica nadalenca
23h Actuacions musicals a càrrec dels grups Ada Van i Blas
Organitza: Centre Cívic El Coll - La Bruguera, Casal de Joves del Coll amb la col·laboració de la Xarxa d’entitats Gràcia Solidària.
ORATORI DE NADAL SOLIDARI
Dissabte 19 a les 19h
Recital del conegut Oratori de Nadal de Josep Mª de Sagarra a benefici d’una causa solidària. Porta una joguina nova, no sexista i no bèl·lica per col•laborar amb la Campanya de recollida de joguines del Coll – Vallcarca.
A càrrec del recitador Joan Farré i de la Coral Mare de Déu del Coll.
Organitza: Centre Cívic El Coll - La Bruguera, Casal de Joves del Coll amb la col·laboració de la Xarxa d’entitats Gràcia Solidària (Ajutsi, Amics d'Ak-Benn, Banc de Recursos, Dentistas sobre Ruedas, Enllaç Solidari, Gràcia amb el Sàhara, Jin-Pa, Pau Sempre, Proinfants, Sos3, The Direct Help Foudation, Udutama), Joan Farré i La Coral Mare de Déu del Coll.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada