dijous, 27 d’agost del 2015

Les obres d’estiu de l’L5 dificulten l’accés al Parc de la Creueta del Coll - BTVNOTÍCIES.cat

Els autobusos especials que substitueixen el tram de metro en procés de millora, entre les parades d'Horta i la Vall d'Hebron, s'aturen lluny del Parc de la Creueta del Coll i això hi complica l'accés. Alguns usuaris del llac, molt concorregut per famílies cada estiu, han de caminar per forts pendents durant uns 20 minuts per arribar-hi.
Accedir al Parc de la Creueta del Coll, situat en una zona complicada orogràficament, pot ser relativament senzill i accessible durant tot l’any mitjançant el transport públic. La parada del Coll-la Teixonera de la Línia 5 de metro és la més propera. Hi ha dues sortides: la del Coll, a tocar de les instal·lacions, i la de la Teixonera, situada turó abaix. Amb les obres de millora del tram entre Horta i la Vall d’Hebron, la situació, ara, s’ha complicat.
S’hi ha habilitat un servei especial d’autobusos que s’atura a cadascuna de les estacions de metro que provisionalment no estan operatives. En el cas de l’estació del Coll-la Teixonera la parada de bus que la substitueix queda a mig camí entre les dues sortides. Aquest punt intermedi obliga els ciutadans a pujar forts pendents durant uns 20 minuts per arribar finalment al Parc de la Creueta del Coll i poder-se remullar al llac. Alguns usuaris denuncien que la manca d’informació desortienta molts visitants. Està previst que les obres de millora acabin el 30 d’agost.

Font: http://www.btv.cat/btvnoticies/2015/08/26/obres-estiu-dificultats-acces-parc-creueta-coll/



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada