dilluns, 11 de maig del 2015


LA VOCALIA DONES AVV. COLL-VALLCARCA A LA PRIMAVERA VERDA 2015

Comunicadores del Coll.  La Vocalia de Dones de l’AVV. Coll-Vallcarca participarà a la Primavera Verda-2015, com ha fet cada any. En concret a la Festa Verda que es farà al Parc de la Creueta del Coll, el dissabte 16 de maig, a partir de les 11:30 h.

Enguany les companyes Juanita Jiménezs i Pili León faran un Taller, pel matí,  per iniciar la mainada de quatre a sis anys a prendre consciència que cal tenir cura de la roba de vestir i que es pot aprofitar i reciclar tot aprenent a fer petits arranjaments: fent vores noves o canviant els botons.

També s’informarà de les activitats que s’organitzen a la seu de l’entitat, que són d’una gran varietat: aprendre a utilitzar l’ordinador, jugar a la canasta, aprendre a pintar, aprendre country i balls de línia, fer tai-xi, manualitats diverses, puntes de coixí, gimnàstica de manteniment, lectura i escriptura.

El grup de Comunicadores del Coll mostrarà el seu treball al bloc Dones del Coll, amb la presència de dues de les seves components: Maud Franzén i Teresa Gay.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada