dilluns, 19 de gener del 2015

BUS 87 I CARRER PORTELL


Comunicadores del Coll.   Ja fa un temps que sabem que s’està plantejant el canvi d’itinerari de la línia 87 i fer que passi pel carrer Portell, quan aquest carrer és i ha de ser un pas de vianants, veïnat i serveis necessaris i autoritzats, com ambulàncies, bombers i recollida de brossa.

Aquest carrer, és l’únic carrer pla en aquest barri de pujades i baixades, perquè la mainada, persones amb diversitat funcional, els usuaris de la residència de gent gran i la resta de persones grans del veïnat,  així com la resta de persones que vivim al barri puguin fer un passeig, entre setmana o el cap de setmana si treballes, fins al mirador de Joan Sales o acostar-se al Parc Güell.  Per tant ha de continuar sent zona de vianants.


Ja vam tractar en un article anterior el tema de la sortida de l’alumnat de l’Escola Mare de Déu del Coll, que creiem que té altres solucions per garantir la seguretat del seu alumnat i família, i la dels vianants.

Sabem que l’Associació de Veïns Coll-Vallcarca ha presentant un escrit a l’Ajuntament en aquesta línia i volem donar-hi suport.   L’Associació proposa, ja que no es pot donar una solució definitiva, que es faci un arranjament  provisional , amb la instal.lació de semàfors i l’ampliació de la vorera.
La seguretat s’assolirà amb la col.laboració de tots:  les dues escoles (la Virolai també té a veure amb aquesta problemàtica amb el tema dels autocars), i el veïnat, tot cercant la millor solució, que potser és també d’organització d’horaris, en el cas dels centres escolars.

Veiem interessant la semaforització  en els punts neuràlgics de la ruta del 87 fins a Lesseps i la reducció de la velocitat a 30 quilòmetres  per a tots els vehicles dins del barri. Nosaltres ja fa temps que  ens vam posicionar per un barri 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada