divendres, 19 de desembre del 2014

Feedback via the [#6]

Data*:21/10/2014
Títol*:Procés participatiu Quina Gracia!- taller 20 desembre
Imatge:Untitled.png
Missatge*:El procés participatiu Quina Gràcia!? segueix en marxa, i en aquest mes de desembre estem realitzant els primers tallers participatius. Us volem convidar a participar del taller dels barris del nord: La Salut, Vallcarca i El Coll (amb un tractament similar per part del Pla) que tindrà lloc el dissabte 20 de desembre a les 10,30h a la Biblioetca Jaume Fuster de la Plaça Lesseps.

El taller servirà per tractar les principals problemàtiques dels barris entorn al turisme, el comerç i la convivència i veure de quina manera el pla d'usos pot contribuir a donar resposta a les principals demandes del veïnatge. L'objectiu és recollir les problemàtiques i propostes per posteriorment incorporar-les al document final del pla d'usos.


Com puc participar?
El taller està obert a totes les persones que viuen i/o treballen al barri. Per participar-hi només t'has de presentar al lloc de convocatòria en el dia i l'hora anunciat i no cal inscripció prèvia. Durant els dies previs al taller podràs participar també a través del canal d'Appgree. Descarrega't l'aplicació i participa online!

Tota la informació i el calendari del procés participatiu està disponible en l'espai web http://quinagracia.info/ que també vol ser una eina de transparència i un espai per estendre el debat més enllà dels moments dels tallers i activitats. Podeu seguir també els perfils de twitter @quinagracia i el facebook http://www.facebook.com/quingraciavolem

Esperem comptar amb la vostra presència i us agrairem també si en feu difusió entre les persones de les vostres entitats.

Equip Dinamitzador
Autor*:Quina Gracia-Equip dinamitzador


Follow @emfteam on Twitter | Facebook
Powered by EmailMeForm



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada