diumenge, 9 de novembre del 2014

#NanoTeatre, Teatre de petit format als Lluïsos de Gràcia


Gràcia estrena una nova fórmula teatral: #NanoTeatre

Els dissabtes 8, 15, 22 i 29 de novembre es podran veure obres de 15 minuts en espais poc convencionals dels Lluïsos de Gràcia. Una comissió artística formada per Marc Rosich, Ivan   Labanda i Marc Angelet ha seleccionat les propostes participants.

#NanoTeatre, el primer cicle de teatre de petit format de la Vila de Gràcia, s’estrenarà dissabte 8 de novembre. És una iniciativa d’un grup de joves dels Lluïsos de Gràcia que ho organitza voluntàriament.  Una comissió artística formada per professionals del sector (Marc Rosich, Ivan Labanda i Marc Angelet) ha seleccionat les 16 obres participants, que es podran veure els dissabtes 8, 15, 22 i   29 de novembre.
Cada dissabte es programaran 4 obres diferents de manera simultània i, cada una de les obres, es representarà 4 vegades entre les 20h i les 23:30h. D’aquesta manera, els espectadors   podran triar si prefereixen veure una de les obres, dues, tres o totes quatre.
El preu de cada obra serà de 3€ i, en cas de voler veure les 4, serà de 10€. Entre funció i funció, el públic podrà beure una cervesa Moritz acompanyat d’alguns dels actors i actrius.

Les representacions es faran en espais molt reduïts, on hi caben un màxim de 10 persones de públic: uns lavabos, un magatzem, una sala de reunions, unes golfes i una llibreria. Les   entrades poden reservar-se online.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada