dilluns, 3 de desembre de 2012

Nadal per a tothom" fan falta persones voluntàries

Felicitació de l'any 2011
“Nadal per a Tothom” als barris del Coll, La Salut i Vallcarca i els Penitents

Des de Serveis Socials del Coll-Vallcarca s’impulsa el projecte Nadal per a Tothom per segon any.

Els destinataris són les persones dependents- aïllades, usuàries de Serveis Socials i beneficiàries de la Llei de Dependència.

Consisteix en fer arribar a cada una d'aquestes persones un obsequi per a les festes de Nadal al seu domicili particular.

És pot acompanyar l’acte de lliurament de l’obsequi amb una petita animació (lectura de poesia, nadala, conversa, música...), cobrint així una part de les seves carències emocionals, que en aquestes dates s'accentuen de manera considerable.

Els obsequis ja els tenim, una associació ens ha fet una donació de bosses-lot de regal.

Volem demanar-vos el vostre ajut i col•laboració per fer aquest repartiment de regals, que farem entre el dies 17 i 13 de desembre, animar-vos a fer de voluntaris/es alguna estona dins d’aquests dies segons la vostra disponibilitat.

Si us animeu i esteu interessats/es en aquest projecte pel barri, no dubteu en posar-vos en contacte amb la tècnic de barri Francesc Roma al correu electrònic: froma@bcn.cat o al telèfon 690995453.

Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats d'un adult i de 16 a 18 es recomana anar dues persones per domicili. En un domicili poden entrar tres persones (2 menors i un adult) per respectar el màxim la seva tranquil•litat i el seu estat de salut. Si els nois/es volen fer un petit detall com ara una manualitat o una postal serà segur molt ben rebut pels destinataris.


Moltes gràcies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada