dimarts, 15 de maig del 2012

Dones del Coll a la Festa Verda 2012

Les Dones del Coll també van muntar la seva carpa en la Mostra d’Entitats del barri, dins de la Festa Verda d’El Coll. També van participar en la filmació d’un Lip dub, realitzat pel grup Zô3 i oferiren a la participació dels visitants un Panell dels Desitjos. Com sempre la Festa es va realitzar al Parc de la Creuta del Coll.
El Coll. Dones del Coll. Logo de Crsitina Peñuela. Foto de Maud Franzén
 Les Dones del Coll van lluir, per primera vegada, el seu nou i flamant logo. Dins dels actes al voltant del 8 de març, es va entregar el premi del Concurs de Logotip per a les Dones del Coll, que s’havia convocat. La guanyadora va ser la Cristina Peñuela.

El Coll. Dones del Coll a la Festa Verda 2012. Foto de Maud Franzén
També oferiren els tres darrers números de la revista La Força de les Dones, redactada pel grup de Dones Comunicadores de la Vocalia de Dones de l’AVV. Coll-Vallcarca, informació sobre l’espai de Dones del Coll que es troben al Centre Cívic El Coll-La Bruguera i informació sobre el Consell de Dones de Gràcia.

El Coll. Dones del Coll a la Festa Verda 2012. Foto de Maud Franzén
La festa va ser molt lluïda amb iniciatives ecològiques, un dinar preparat per la Cooperativa de les Trementinaires (Premi Vila de Gràcia en defensa del medi ambient), que constà d’humus, arròs amb verduretes i macedònia de fruites. La cloenda va córrer a càrrec del grup de tango “Bajo un farol”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada