dilluns, 12 de març del 2012

Participació al Pla d'Actuació Municipal (PAM)



Benvolguts ciutadans i ciutadanes,


Una de les prioritats del Govern municipal és dotar la ciutadania d'eines per poder opinar, valorar i proposar quin present i quin futur vol per a la seva ciutat. El Programa d'actuació municipal, el PAM, és un document que ha de recollir quins són els reptes que hem d'assolir tots junts els propers anys.

Fins al 3 de maig, posem a disposició de tots els ciutadans i les ciutadanes tot un ventall de possibilitats per recollir l'opinió de tothom que hi vulgui participar. A més, per primer cop, volem que els ciutadans ens ajudin a marcar clarament quines són les prioritats que hem d'afrontar des del Govern municipal. La ciutat es construeix entre tots, i per això volem que la definició de les prioritats sigui una feina molt compartida.

El principal capital de Barcelona és la seva gent. Barcelona necessita una societat que participi activament en el dia a dia de la ciutat. Volem ciutadans compromesos, actius, crítics i exigents.

Els reptes que tenim per endavant ens han d'il·lusionar com a col·lectiu. Hem de mostrar que Barcelona és una ciutat única, una ciutat plena d'oportunitats, que ha d'exercir de capital de Catalunya i de la catalanitat i que ha d'oferir oportunitats per a tothom. Barcelona ha de ser una referència en progrés i en qualitat de vida, una capital que cuida les seves persones, especialment les que tenen més dificultats.

Participa-hi, perquè amb el PAM farem de Barcelona la casa que vols.

Joaquim Forn




Com participar al Pla d'Actuació Municipal (PAM)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada