divendres, 16 de març del 2012

Arxiu del Camí Escolar: Obres de millora a l'entorn del CEIP La Farigola de Vallcarca

En la construcció d'un Camí Escolar és molt important millorar la seguretat viària a l'entorn més immediat de les escoles, doncs són les àrees on hi haurà una freqüència de pas més elevada de nens i nenes. De fet, haurien de ser aquests espais els més segurs d'una ciutat i, per tant, on l'administració hauria de prioritzar les actuacions urbanístiques. En aquest sentit, aquests últims anys s'han realitzat algunes obres amb aquest objectiu: millorar la seguretat dels nens i nenes quan van a l'escola.

Col·locació de tanques protectores i jardineres al carrer Sant Camil i creació d'un carrer de plataforma única. Abans que estiguessin col·locades les tanques, hi havia vehicles que venien de la Plaça Mons per a arribar al carrer Farigola, tot passant per davant de l'escola. Això provocava l'ensurt de les famílies que s'esperaven a l'entrada del centre.
Un cop tallat l'accés s'ha aconseguit que les famílies puguin estar davant de l'escola sense estar patint que aparegui un vehicle.










Amb la creació dels Jardins de Maria Baldó, espai ocupat anteriorment pels horts de l’antic convent de Camils, s'aconsegueix un espai de lleure a poques passes del CEIP La Farigola de Vallcarca.









A l'existència de les dues portes del carrer Sant Camil s'hi afegeix una tercera entrada pel Passatge d'Isabel. D'aquesta manera, s'aconsegueix un accés més directe des de la sortida de l'escola.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada