divendres, 13 de gener del 2012

Modificacions a les obres de millora urbana als carrers Aldea i Duran i Borrell


Reunió entre veïns del Coll i representants polítics i tècnics del districte de Gràcia

Reunit s els dimecres 10 de gener de 2012, a les 19:00 h. a la seu del Districte membres de l’Associació de Veïns i Veïnes del Coll-Vallcarca, del grup de veïns “On aparquem al Coll” amb consellers de govern i tècnics del Districte s’acorda el següent:

1.-. Donat que l’execució del projecte tal com estava inicialment previst implicava la pèrdua de 14 places d’aparcament, el districte, després de reunir-se amb els veïns de la zona, procedirà a adequar el projecte per tal de minimitzar la pèrdua de places que es perden, aconseguint d’aquesta manera reduir el nombre d’aquestes a un màxim de 9.

2.- Les obres d’Aldea no començaran fins que no finalitzin les obres del clavegueram que s’estan executant al carrer Portell. El fet que ambdues obres no es facin simultàniament, permetrà mentrestant mantenir uns quants llocs d’aparcament que els veïns consideren imprescindibles.

3.- El districte s’ha compromès amb els veïns a estudiar la possibilitat d’eixamplar el parterre existent al carrer Rio de la Plata, a l’alçada del nº 2, fins a la vorera existent, amb la intenció de guanyar alguna plaça addicional. Així mateix s’estudiarà el tram d’Aldea davant de la plaça Laguna Lanao.

4.- Es tornarà a notificar al veïnat l’inici de l’obra del carrer Aldea

5.- Les incidències i suggeriments que sorgeixin durant l’obra es poden comentar al tècnic de barri del Coll que les treballarà a les visites de seguiment tècnic de l’obra.

1 comentari:

  1. Senyors,
    moltes gràcies per l'actualització de la informació.
    Si hagués incidències, no dubtin que les farem saber.
    Agraïda, atentament.

    ResponElimina