dilluns, 12 de desembre del 2011

Obres als carrers Aldea i Duran i Borrell

Del 10 de gener al 5 d'abril es duran a terme les obres de reurbanització els carrers Aldea i Duran i Borrell entre el carrer Font del Remei i el passatge Guillem Abiell, sense afectar Font del Remei.

Les millores consisteixen en n l’eixamplament de voreres reduint la secció d’Aldea d’un carril de circulació i un d’aparcament a un únic carril de circulació, mentre que es mantindrà la secció actual de Duran i Borrell d’un carril de circulació i un d’aparcament encarà que el nou carril d’aparcament estarà entre orelletes. Els treballs també inclouen nova xarxa d’enllumenat i nou arbrat.
Destacar que principalment s’amplia la vorera que envolta el Centre de Serveis Socials del Coll, situat a la cantonada costat Llobregat de la cruïlla entre Aldea i Duran i Borrell, amb l’objectiu de fer accessible l’accés a aquest Centre (s’eliminaran les escales actualment existents) Els treballs es faran amb tall de trànsit de vehicles d’Aldea i Duran i Borrell excepte per a veïns i guals, mantenint en tot moment pas de vianants i accés al Centre Cívic del Coll per una de les dues voreres. Destacar que serà necessari desviar les línies L87 de AUTHOSA i la del bus de Barri de TMB L129, així com els vehicles particulars pels següents recorreguts:

Recorregut Bus 87
Ver Recorregut alternatiu L87 en un mapa más grande

Recorregut Bus L129
Ver Recorregut alternatiu L129 en un mapa más grande

Recorreguts per als cotxes
Ver Recorregut alternatiu cotxes I en un mapa más grande

Els treballs es realitzaran del 10 de gener al 5 d’abril de 2012 essent necessari retirar l’aparcament d’Aldea i de Duran i Borrell, així com les places existents al costat Besòs de la cruïlla d’Aldea amb Duran i Borrell (es senyalitzaran aquestes ocupacions de l’aparcament a partir del 30 de desembre de 2011).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada