divendres, 2 de desembre del 2011

Barri verd del Coll - Cloenda Projecte 2011



Com tots/es sabeu, al llarg d’aquests mesos hem estat duent a terme el projecte del “Coll, Barri Verd” amb l’ajuda de tots/es vosaltres. Doncs bé, el projecte ha arribat a la fi, i és per això, que us convidem a la Festa de Clausura que es realitzarà el dissabte 3 de desembre.


Aquesta trobada, no només tracta de ser una festa per a celebrar el final del projecte, sinó també, un espai de reunió on cadascú de nosaltres tingui la oportunitat de dir la seva. Així doncs, us convidem a tots/es els veïns/es del barri (tant els que hagueu participat en alguna activitat del projecte, com els que no) a realitzar un intercanvi d’idees, d’experiències, de propostes, etc. per tal de valorar, tots junts, la manera com treballar a partir d’ara la sostenibilitat al barri del Coll: altres maneres de consumir aliments, com utilitzar els espais verds, com ambientalitzar les festes del barri, els mercats d’intercanvi, el valor i l’estalvi de l’aigua, l’estalvi energètic, la conservació de la biodiversitat, els horts urbans, etc.


Creiem que la millor manera d’anar millorant en els diferents aspectes passa pel treball col·lectiu i per la creació de xarxa social entre les diferents persones i entitats del barri. És per tot això, doncs, que US CONVIDEM A TOTS I A TOTES A PARTICIPAR D’AQUESTA TROBADA COL·LECTIVA.


Dia: 3 de desembre

Hora: De 12h-13:30h

Lloc: Centre Cívic del Coll


A més, el dia 3 de desembre tindrem la oportunitat de conèixer un nou espai d’educació ambiental del barri, l’anomenat BOSC TURULL, espai natural d'experimentació educativa a Barcelona. Així, aquesta trobada també servirà per valorar entre tots/es la millor manera de participar en aquest nou espai, a més de conèixer les temàtiques que més us motiven i que us agradaria treballar al barri.

Per acabar, dir-vos a aquelles persones que hagin participat al Concurs de Fotografia del Coll, que aquest mateix dia també tindrà lloc el lliurament del premi!

Us adjuntem amb aquest mail la postal-invitació de l’esdeveniment, amb les activitats que es duran a terme durant la festa.

Donar-vos les gràcies per l’atenció, i dir-vos que sense tots/es vosaltres, el projecte Barri Verd del Coll no hagués estat posible.

Una abraçada i fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada