divendres, 4 de novembre del 2011

Ateneu Popular de Vallcarca - Inauguració oficial de la Bodega La Riera de Vallcarca (12 de novembre)

A la web de l'Ateneu Popular de Vallcarca s'anuncia la propera inauguració del projecte La Riera - Bodega, el dissabte 12 de novembre.

19h - Presentació del projecte col·lectiu de La Riera.

19:30h -  Passi del documental de Marta Saleta (2011) sobre el pla urbanístic de Vallcarca i la seva conseqüent degradació "Encaixonats". La directora del documental ens farà una breu presentació per primera vegada al barri. Al final del documental es preveu obrir un debat sobre la situació del barri.
Aquí trobareu un tràiler del documental:

http://vimeo.com/couchmode/user5022797/videos/sort:date/17492015

El projecte de la Bodega - La Riera, endegat per joves vinculats a Vallcarca i el Coll, pretén per una banda recuperar una bodega històrica al barri la qual havia quedat aturada i que s'ha afegit a la perdua d'identitat constant que ha patit el barri, i per l'altre convertir-la en un espai associatiu i cultrual obert a tothom i de caràcter transversal i compromès amb el barri. Així doncs, la funció normal de bodega es complementarà amb una oferta cultrual i associativa periòdica d'acord a l'espai. Entre elles: contacontes, xerrades, debats, concerts en acústic, grups de swing, monòlegs, vermuts musicals, exposicions, i molt més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada