dilluns, 13 de juny del 2011

Recomanació del Llibre "Y la música sigue sonando. 22 historias de personas con demencia"

L'equip de la Residència Vibentia Mullerat, recomanem el llibre de Graham Stokes "Y la música sigue sonando. 22 historias de personas con demencia", editat per Fundació Sanitas, que té per objectiu introduir als lectors en el món de la demència, una malaltia que afecta a gairebé un milió de persones a tota Espanya.

El seu autor, Graham Stokes, d'origen britànic, és psicòleg clínic i treballa com a cap dels Serveis de Psicologia per a les persones grans en el Healthcare NHS Foundation Trust de South Staffordshire i Shropshire.

 “Y la música sigue sonando”, explica amb un llenguatge senzill i proper, la història real de 22 persones amb demència i els seus familiars, de com el diagnòstic els va canviar la vida, de la necessitat d'afrontar i adaptar-se a la nova situació...

El resultat doncs, un llibre amb una visió innovadora de l'atenció a les persones amb demència, que aposta per centrar l'atenció a la pròpia persona i no en la seva malaltia, recomanat tant per familiars de persones amb demència, com per professionals del sector.

El poden demanar de forma gratuita a Fundació Sanitas, enviant un mail a fundacio@sanitas.es o bé per telèfon trucant al 902 102 400.

Equip de la Residència Vibentia Mullerat
http://residenciavibentiamullerat.blogspot.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada