dimarts, 7 de juny del 2011

Apunta't a Llars Verdes el Coll, comencem el proper dimarts 14 de juny











Llars Verdes el Coll, una altra manera de respondre a la crisi.
Participa des de la teva Llar en el treball col·lectiu de fer el nostre bari més sostenible.
Què us oferim?
* Participació gratuïta en un programa per estalviar i aprendre a gestionar els recursos de la llar de forma sostenible.
* Tallers de caràcter pràctic i formatiu. Un cop al mes des del mes de juny a novembre es realitza un taller on podreu aprendre de forma pràctica i col·lectiva com reduir el consum d´energia i d´aigua domèstics, com plantar de forma ecològica a la nostra llar, com menjar de forma més sana, saborosa i ecològica i com fer la neteja de la llar de forma ecològica.L'equip de Barnamil, facilitarà consells senzills i pràctics i també podreu intercanviar els vostres coneixements i dubtes amb la resta de participants.

* Assessorament tècnic permanent permanent per part de Barnamil sobre les qüestions de la vostra llar que tinguin relació amb els tallers.
*Lliurament d'un kit d'estalvi per començar a posar en pràctica petits canvis a la nostra llar.
*Pica pica a cada taller per conèixer opcions de menjar responsable i fer les reunions mes apetibles.
Com apuntar-se?
* El programa és gratuït i per participar cal inscriure's prèviament enviant un correu electrònic a llarsverdes@gmail.com o trucant al tf. 669087960.
Us esperem a Llars Verdes del Coll, el primer taller el fem el 14 de Juny a les 18.30 al centre Cívic del Coll, sobre hort ecològic casolà¡¡¡

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada