divendres, 25 de març del 2011

Reunió de Comerciants



Aquest dilluns a la Finca Sant Salvador es va realitzar la segona reunió de comerciants del barri del Coll.

A l'acte van assistir 20 dels comerciants del barri: M. Boldú, Sabateries Tabe, Bar Restaurant Super2, Cristaleries Camacho, el Precio Justo, Elektron, Perruqueria Imatge, papereria Llibreria Canigó, entre d'altres.



En representació del Districte de Gràcia va venir el Conseller de Comerç Josep Anton Vinyals i el Tècnic del Barri del Coll, Francesc Roma i la AODL del "Projecte Treball als barris" Mireia Juan, també van assistir els dinamitzadors comercials Daniel Rosillo i Olga Rica.

L'objectiu d'aquesta reunió era que sorgís un grup de treball per tirar endavant el projecte d'una Associació de Comerciants i preparar la propera Festa del Comerç del dia 7 de Maig.

La rebuda per part del comercians per crear una associació va ser molt bona i es va començar a parlar de com organitzar la festa, tal com es porta a terme a d'altres barris de Gràcia. És per aquest motiu que ha sortit aquest grup de treball, per poder adaptar, amb la col.laboració dels dinamitzadors comercials, la festa al barri del Coll.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada