GENT GRAN

El centre cívic disposa d'un espai d'activitats per a la gent gran. Espai de trobada, tarda de ball, tardes culturals, cursos, festes i serveis com Àpats en companyia. 
GENT GRAN A BARCELONAEn aquest web trobareu informació per participar en les decisions que afecten a la gent gran de la ciutat; activitats per a tots els gustos; llocs on fer esport, aprendre informàtica, o viatjar amb altra gent gran; serveis municipals com la Targeta Rosa, o les ajudes a domicili... Informació útil per tal d'envellir de manera autònoma i digna. Per envellir com cal.

RADARS - RECURSOS i SERVEIS PER A LES PERSONES GRANS + info

Projecte per la Gent GranPortal en el que es treballa per a oferir a la ciutadania, al voluntariat i als professionals la informació d'entitats i serveis sense ànim de lucre que estiguin vinculats a les Persones Grans.
L'objectiu és fer més fàcil la cerca de Serveis a persones que busquen contribuir al seu propi benestar o al de la persona gran que es troba al seu costat.

TARGETA ROSA + info
Amb la targeta rosa tindràs molts mès avantatges

És un document de caràcter personal i intransferible que us acredita com a usuaris/àries i us permet aconseguir tot un món d'avantatges i descomptes en el transport públic, en molts serveis i en productes d'interès.
Casals de la Gent GranEls casals i els espais de gent gran sempre estan en plena activitat: cursos, converses, celebracions, conferències, jocs, caminades, activitats per a tots els gustos i sempre en bona companyia. Hi compartireu les millors estones, perquè són espais de relació i intercanvi obert a les iniciatives ciutadanes, un lloc per  formar-se i informar-se, participar i ser solidari amb els altres.
VIATGES PER A LA GENT GRAN- IMSERSO + info

Viatges per a la gent gran 2014-2015 Ampliar imatgeL'Administració de l'Estat, a través de l'Imserso, promou un Programa social de turisme destinat a persones grans, amb els objectius de facilitar la incorporació als corrents turístics, alhora que pal·liar les conseqüències que en matèria d'ocupació produeix el fenomen de l'estacionalitat en el sector turístic del país.