divendres, 14 de juny del 2019

RUTA LITERÀRIA DINS LA FESTA MAJOR

Comunicadores del Coll.  De la pensada de la Montse Morente, responsable de Gent Gran al Centre Cívic  i  de la col.laboració entre el Club de lectura que es fa al Centre Cívic El Coll-La Bruguera i la Biblioteca Jaume Fuster, el Grup d'Estudis Coll-Vallcarca i les Comunicadores del Coll, ha sortit el fet de convidar al veïnat del Coll, per a la seva Festa Major 2019, a una Ruta Literària pel barri.

Es farà el proper dissabte dia 15 de juny  a les 11:00 del matí. Se sortira des de la porta de l'església de Santuari i s'anira fins al pont de Vallcarca. S'aniran fent aturades a llocs representatius i s'anirà fent lectura de textos de diferents escriptors i escriptores que han tingut relació amb el barri, des de Joan Sales i Núria Folch  a García Márquez o Clementina Arderiu i Marta Pérez Sierra o Joan Oliver, entre d'altres. Es farà una breu introducció de cadascuna abans de la lectura del fragment escollit de la seva obra.

Hi ha un registre d’inscripcions per les persones que estiguin interessades a assistir a l’activitat. Per inscriure’s poden trucar al centre cívic 93 256 28 77 o enviar un correu a: informació@ccelcoll.org o a gentgran@ccelcoll.org. També poden fer la inscripció de manera presencial apropant-se al centre cívic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada